Nosilci za kolesa

Nosilci za kolesa

Nosilec za kolesa je nepogrešljiva oprema vsakega kolesarja!

Kaj vse je nujno potrebno za kolesarjenje? Pravzaprav samo kolo. A kaj poleg kolesa naredi rekreacijo dostopno, enostavno in zabavno? Nosilec za kolesa, seveda! Z njim je kolesarjenje vedno na voljo – nikoli ne zmanjka časa za vožnjo v naravi, vabljive kolesarske poti so vedno blizu, pa tudi mesto vas ne more ovirati na poti do kolesarjenja na svežem zraku!

parma_2parma_3parma_4parma_5parma_6parma_7parma_8
parma_9parma_10parma_11

 

 

Brez primernega nosilca za kolo je kolesarjenje le občasna dejavnost, ki je v veliki meri odvisna od razpoložljivega prostega časa in lokacije, kjer se nahajate. Tudi če se odpravite le na kratko vožnjo, se užitek začne šele takrat, ko pridete do pravih kolesarskih poti, ki niso nujno v vaši neposredni bližini. Iz središča mesta vas niti ura vožnje s kolesom ne bo pripeljala do neokrnjene narave, medtem ko bo nosilec za kolesa na avtu vas in vaše kolo v nekaj minutah pripeljal do vaše najbolj priljubljene kolesarske poti ali pa do kotička odprte narave, kjer lahko raziskujete in odkrivate ali celo ustvarjate nove poti!

Nosilec za kolesa poskrbi za to, da postane kolesarjenje pogostejši užitek, preprosta in sproščujoča rekreacija. Ni treba razstavljati in sestavljati koles – v nekaj trenutkih kolo postavite na nosilec, prav tako bo v trenutku pripravljeno za vožnjo. Tako boste lahko vsakodnevno obiskali svoje priljubljene kolesarske poti, pri tem pa boste lahko več časa posvetili vožnji s kolesom, namesto da bi se ukvarjali s prevažanjem kolesa.

 

parma_2parma_3parma_4parma_5parma_6parma_7parma_8
parma_9parma_10parma_11

 

Prednosti nosilcev za kolesa:

Še posebej pa je vrednost nosilca za kolesa očitna v primerih, ko želimo v kolesarjenju uživati tudi takrat, ko se odpravimo dlje od doma za več časa. Vzemimo za primer oddih ob morju – brez ustreznega nosilca bi morali kolo tlačiti v avtomobil, kjer že tako ni veliko prostora, saj moramo s seboj vzeti tudi nekaj druge prtljage, sploh če gre za večdnevni izlet. Tako bi bili morda celo prisiljeni pustiti kolo doma in se kolesarjenju ob obali odpovedati. A to ni potrebno, če imamo nosilec za kolesa! V prtljažniku bo tako ostalo dovolj prostora za vso potrebno prtljago, medtem ko bodo kolesa varno spravljena na nosilcu in ne bodo zasedala prostora – tudi če prevažamo kolesa za več družinskih članov!

Nosilci za kolesa torej niso nepogrešljiva oprema le za tiste, ki pogosto kolesarijo – prav pridejo tudi tistim, ki si kolesarsko turo privoščijo le enkrat ali dvakrat na leto. Škoda bi bilo, da bi se morali zaradi takšnih in drugačnih razlogov odpovedati kolesarjenju, če pa lahko vse težave rešimo že z osnovnim nosilcem za kolo!

Kontaktne informacije
+386 (0) 41 350 032
+386 (0) 40 350 032
avtovleka.muhovic@gmail.com

www.avtovlekamuhovic.com
Delovni čas delavnica:
ponedeljek - petek 8.00-16.00
sobota-nedelja zaprto
Avtovleka 24h/dan

Povežite se z nami:

Nismo pogodbeni partner AMZS.

Ne sodelujemo z amzs.