Vlečne kljuke Hernec

Vlečne kljuke Hernec

Pri podjetju Hernec d.o.o. izdelujemo in tržimo vlečne kljuke za vsa osebna, dostavna in tovorna vozila.

Pomembni dejavniki in prednostni vlečnih kljuk Hernec:

1. Varnost

Varnost je v prometu vedno na prvem mestu. Pri izdelavi vlečnih kljuk se zavedamo naše odgovornosti, zato za njihovo izdelavo uporabljamo zgolj materiale z ustreznimi certifikati. Pred vsako prvo uporabo vlečno kljuko tudi preizkusimo na napravi za dinamičen preizkus, katerega predpisuje odredba TSV-150-00.

Pravilnik TSV-150-00!

2. Zaščita površine

Vsi naši izdelki so zaščiteni pred korozijo. Za zaščito bunke uporabljamo cink. Življenjska doba te vrste zaščite je primerljiva z življenjsko dobo avtomobila.

Vse vlečne kljuke so predhodno peskane in pobarvane s črno dvokomponentno bravo, kasneje pa ovite v folijo, da se površina ne poškoduje.

Na željo stranke nudimo dodatno vroče cinkanje vlečnih kljuk.

3. Snemljiva vlečna kljuka

Za osebna vozila proizvajamo izključno snemljive vlečne kljuke. Nekaj prednosti vlečnih kljuk:

  • Po uporabi lahko vlečno kljuko pospravimo.
  • Večja varnost, za vse udeležence v prometu.
  • Enostavno in hitra uporaba.
  • Priložen torbica za varno in čisto hranitev vlečne kljuke.

Edini v Sloveniji proizvajamo tudi verikalno snemljive vlečne kljuke. Prednost le teh je, da se po odstranitvi popolnoma skrijejo in s tem ne kvarijo izgleda avtomobila.Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Zakonodaja lastnikom spletnih strani nalaga, da morajo svoje obiskovalce informirati o piškotkih, ki jih uporablja njihova spletna stran, za uporabo piškotkov pa potrebujejo privoljenje vsakega obiskovalca. Pravila za piškotke..

  Sprejmete piškotke iz te spletne strani?
EU Cookie Directive