Vlečne kljuke

Vlečne kljuke Hernec

V mnogih primerih se zgodi, da je treba kvaliteto iskati v tujini, a pri vlečnih kljukah na srečo ni tako – vlečne kljuke Hernec se ponašajo z visoko kvaliteto, proizvaja pa jih domače podjetje Hernec, d.o.o.!

Proizvedene v Sloveniji, zato so izdelki vedno na zalogi in na voljo za takojšnjo dobavo. S tem poskrbimo za najkrajše možne dobavne roke, znižamo pa tudi stroške pakiranja in transporta, ki predstavljajo znaten znesek pri uvozu izdelkov iz tujine. To posledično pomeni, da boste pri nas plačali le kvaliteto, brez nepotrebnih dodatnih stroškov. Kakovost, hitra dobava in ugodna cena – kaj več bi si pravzaprav lahko želeli od izdelovalca vlečnih kljuk?

 

 


 

Vlečne kljuke Thule

Vlečne kljuke blagovne znamke Thule so znane po svoji neprekosljivi kvaliteti in široki uporabnosti. Vlečne kljuke Thule bodo poskrbele za vse vaše potrebe, ne glede na to, kakšen tovor prevažate, saj so na voljo najrazličnejši izdelki za najrazličnejše namene, kljuke pa so primerne za namestitev na praktično vsako vozilo.

Vlečne kljuke Thule nudijo kvaliteto, ki je pri takšnih izdelkih nepogrešljiva. Enostavno si ne morete privoščiti kljuke, ki bi se polomila pod težo tovora, zato izberite Thule. Poleg izrazite funkcionalnosti pa poskrbi podjetje tudi za estetiko, in sicer s ponudbo vertikalnih vlečnih kljuk, ki so namenjene predvsem lastnikom nižjih vozil in tistim, ki jim ni vseeno za izgled avtomobila. A ne glede na to, kakšno vozilo si lastite, bodo našle vlečne kljuke Thule mesto tudi na vašem jeklenem konjičku - podjetje je namreč originalni dobavitelj za večino avtomobilskih znamk!

 

Kontaktne informacije
+386 (0) 41 350 032
+386 (0) 40 350 032
avtovleka.muhovic@gmail.com
www.avtovlekamuhovic.com

Povežite se z nami:

Nismo pogodbeni partner AMZS.

Ne sodelujemo z amzs.

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Zakonodaja lastnikom spletnih strani nalaga, da morajo svoje obiskovalce informirati o piškotkih, ki jih uporablja njihova spletna stran, za uporabo piškotkov pa potrebujejo privoljenje vsakega obiskovalca. Pravila za piškotke..

  Sprejmete piškotke iz te spletne strani?
EU Cookie Directive